Resumé insikt är analysbrev där branschens främsta analytiker, kommunikatörer och forskare håller dig ”live” på allt inom media, marknad och kommunikation. Med veckovis uppdatering kan du ta bättre beslut och göra bättre affärer.


Resumé Insikt
MEDIA

Affärsnytta för mediechefer, mediebyråer och affärsutvecklare. Här går vi på djupet med de nya medieprojekten, ledsagar mediestrategier och förklarar de nya plattformarna, som ständigt förändrar förutsättningarna inom branschen. Till hjälp har vi experter och visionärer med välkända ansikten.

Thomas Baekdal, en av Nordens mest framstående medieanalytiker, tar fram unika analyser varje månad.

Resumé Insikt
MARKNAD

Affärsnytta för chefer inom marknad, inköp och kommunikation. Det här är analysbrevet för de som vill förstå modernt varumärkesbyggande. Vi spårar ompositionerade varumärken, fördjupar oss i digitala varumärkesstrategier och hur den senaste tekniken kan bidra i marknadsföringen.

Gustav Martner, en av Sveriges framstående kommunikatörer och strateger.

Resumé Insikt
KOMMUNIKATION

Inspiration, tips och affärsnytta för kommunikationbyråer, mediechefer och marknadsavdelningar. Här dissekerar vi modern kommunikation in i de minsta detaljerna. Genom närstudier av kommunikationsprojekt, guider till nya strategier och manualer för senaste tekniken, ska vi skapa insikt om modern kommunikation.

Sara Rosengren, docent på Handelshögskolan i Stockholm, bidrar med den senaste forskningen.Jag beställer Resumé InsiktJag beställer Resumé Insikt: