Ansök själv eller nominera någon här

Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm ger dig en unik chans att höja din kompentens och skapa ett ovärderligt nätverk. Som prenumerant kan du nominera dig själv eller en vän till ett MBA-stipendium på Handelshögskolan i Stockholm värt 495 000 kr. Oavsett om du har siktet inställt på att tillhöra framtidens ledare eller vill bredda dina redan existerande kunskaper så är en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm enormt meriterande.

Vänligen fyll i alla uppgifter

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Dagens industri AB:s (Di) allmänna villkor. Jag har även tagit del av Di:s personuppgiftspolicy (öppnas i nytt fönster).


Om utbildningen

SSE MBA Executive Format ger dig en möjlighet att öka dina kunskaper och färdigheter vad gäller att leda och utveckla företag och organisationer. Under programmets gång jobbar du genomgående i både stora och mindre lärprojekt som ger direkt effekt i din organisation.

Utbildningen startar den 27 januari 2020 och genomförs på deltid under 18 månader, parallellt med ordinarie arbete. Under utbildningen görs också studieresor utomlands. För att bli stipendiat krävs en akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng, minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, mycket goda engelskkunskaper och att arbetsgivaren stödjer deltagandet i utbildningen. Observera att kostnader för test, resor, kost och logi tillkommer. Har du sökt stipendiet tidigare år men inte fått det är du givetvis välkommen att ansöka igen.

Om urvalsprocessen

De som går vidare i urvalsprocessen, max femton personer, skickar in en komplett ansökan till SSE MBA Executive Format. Av dessa väljs fem finalister som kallas till test och intervju. Stipendiaten utses av en jury bestående av representanter från Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm. Sista anmälningsdag är 24 juni 2019.